Danmarks største Teaterfestival 2.0

Teatercentrum ønskede arrangerer hvert år Danmarks største teaterfestival for børn og unge. Man ønskede både et nyt navn og en ny visuel identitet, så festivalen både har et look på tværs af de forskellige år og et særligt udtryk det aktuelle år. 

Klar, parat… klap!

Vi har taget afsæt i elementer fra logoet fra TeaterCentrum og skabt en levende, legende visuel identitet for festivalen. Enkelte elementer, få “designerholdet” og masser af muligheder for at lege på tværs af de mange forskellige kommunikationskanaler.

Den gamle festival hed Aprilfestival – som hverken var specielt elsket eller sigende. Vi har kørt en proces med involvering af medarbejdere og interessenter, hvor der både blev arbejdet med kriterier for det gode navn, kæmpe brainstorm på nye navne, test af navne på målgrupper  og leg med visualisering. Navnet blev KLAP. Der både har en reference til teateroplevelsen, det er intuitivt, energifyldt og begejstrende. 

Her kommer et sejt citat fra Dorthe Bebe

Følg med på rejsen her